Bedrijfspand verkopen? Blik Makelaars helpt je graag verder.

De bedrijfsmakelaar van Hengelo met de effectiefste verkoopstrategie

Je wilt jouw kantoor–, winkel- of bedrijfsruimte verkopen in de regio Hengelo? Voor een efficiënte transactie ben je bij Blik Makelaars aan het juiste adres. Wij weten als geen ander wat er leeft in Hengelo. Zo zijn wij uitstekend op de hoogte van de lokale en regionale huisvestingsbehoefte van bedrijven. Een koper voor jouw bedrijfspand is met Blik Makelaars daarom snel gevonden.

Florian Esse | Blik Makelaars

Direct meer weten over de verkoop van jouw bedrijfspand?
Neem dan direct contact op met Florian Esse op 06 54656369 of

Jouw bedrijfspand verkopen tegen de beste condities

Snel en goed je bedrijfsruimte verkopen, maar natuurlijk wel onder de meest gunstige condities. Dit vraagt om een betrokken bedrijfsmakelaar die kennis heeft van de vastgoedmarkt. Dankzij onze jarenlange ervaring bent je verzekerd van een professionele verkoopbegeleiding. Betrokken, deskundig en recht door zee. Zo realiseert Blik Makelaars voor jou de beste verkoopcondities.

Effectieve promotie van uw bedrijfspand

Bij de verkoop van bedrijfspanden draait het óók om de presentatie. Wij besteden hier veel aandacht aan. Met een uitgebreide verkoopbrochure voorzien van foto’s een professionele fotograaf, de vermelding op www.fundainbusiness.nl, de vervaardiging van plattegronden van het bedrijfspand, te koop borden en een mediapakket. Onze ervaring is dat onze opvallende en herkenbare Blik Makelaars-huisstijl een positieve bijdrage levert aan de verkoop van je bedrijfspand. Daarnaast maken wij waar mogelijk gebruik van e-mailmarketing en sociale media om je bedrijfspand extra te promoten.

Funda in business | Blik Makelaars

“Blik Makelaars heeft ons uitstekend bijgestaan en geadviseerd bij de verkoop van ons bedrijfspand.”

Verkoopadvies nodig?

Wil je meer weten of het verkopen van een bedrijfspand of bedrijfsruimte, of een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars om samen te sparren?
Wij inventariseren graag hoe wij samen jouw bedrijfspand of bedrijfsruimte snel en tegen de beste condities kunnen verkopen.
Vul hieronder je gegevens in, bel 074-291 82 22 of stuur ons een bericht via onze Facebookpagina

Wil je ons alvast een foto sturen van jouw bedrijfspand? (max 2Mb in JPG)


Onze zakelijke Blik

De formule van Blik Makelaars is ook heel zakelijk. Onze makelaars hebben een ruime ervaring in zakelijk onroerend goed en hebben een groot netwerk van ondernemers in Hengelo en omgeving. Dit zorgt dat we snel kunnen helpen bij verhuur of de verkoop van onroerend goed. Hier zijn we bijzonder creatief en actief in. Ook met sale-and-leaseback opties helpen we u graag verder. Blik Makelaars is een full service makelaars kantoor met de volgende dienstverlening:

Verkoop / verhuur van kantoorruimte, winkelruimte & bedrijfsruimte

Taxaties

Commercieel beheer

Aankoop / aanhuur begeleiding en advisering

Beleggingen

Sale and lease back