Jouw bedrijfspand verhuren? Blik Makelaars helpt je graag en goed verder.

De bedrijfsmakelaar van Hengelo met de meest effectieve verhuurstrategie

Je wilt je kantoor–, winkel- of bedrijfsruimte verhuren in de Almelo. Voor een efficiënte transactie ben je bij Blik Makelaars aan het juiste adres. Wij weten als geen ander wat er leeft in de stad. Zo zijn wij uitstekend op de hoogte van de lokale huisvestingsbehoefte van bedrijven. Een huurder voor je bedrijfspand is met Blik Makelaars daarom snel gevonden.

Florian Esse | Blik Makelaars

Direct meer weten over het verhuren van jouw bedrijfspand?
Neem dan direct contact op met Florian Esse op 06 54656369 of

Uw bedrijfspand verhuren tegen de beste condities

Snel en goed je bedrijfsruimte verhuren, maar natuurlijk wel onder de meest gunstige condities. Dit vraagt om een betrokken bedrijfsmakelaar die kennis heeft van de vastgoedmarkt. Dankzij onze jarenlange ervaring ben je verzekerd van een professionele verhuurbegeleiding. Betrokken, deskundig en recht door zee. Zo realiseert Blik Makelaars voor jou de beste verhuurcondities.

Effectieve promotie van uw bedrijfspand

Bij de verhuur van bedrijfspanden draait het óók om de presentatie. Wij besteden hier veel aandacht aan. Onder andere in de vorm van een uitgebreide brochure voorzien van foto’s van onze professionele fotograaf, de vermelding op www.fundainbusiness.nl, de vervaardiging van plattegronden van het bedrijfspand, te huur borden en een mediapakket. Onze ervaring is dat onze opvallende en herkenbare Kamphuis Makelaars-huisstijl een positieve bijdrage levert aan de verhuur van jouw bedrijfspand. Daarnaast maken wij waar mogelijk gebruik van e-mailmarketing en sociale media om jouw bedrijfspand extra te promoten.

Funda in business | Blik Makelaars

“Door de marktkennis van Blik Makelaars was de nieuwe huurder van ons bedrijfspand snel gevonden.”

Ook jouw bedrijfspand verhuren met Blik Makelaars?

Wil je meer weten over de verhuur van een bedrijfspand of bedrijfsruimte, of een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars om samen te sparren? Wij inventariseren graag hoe wij samen jouw bedrijfspand of bedrijfsruimte snel en tegen de beste condities kunnen verhuren. Vul hieronder je gegevens in, bel 074-291 82 22 of stuur ons een bericht via onze Facebookpagina

Wil je ons alvast een foto sturen van jouw bedrijfspand? (max 2Mb in JPG)