Woningtaxatie in Hengelo?
Bij Blik makelaars zit je goed

De nr.1 makelaar van Hengelo heeft dé taxatiespecialisten in huis

Een taxatie is een objectieve waardebepaling van een onroerende zaak. Meestal is een woningtaxatie nodig voor de aanvraag van een hypotheek.

De geldverstrekker, bijvoorbeeld de bank, kan aan de hand van het taxatierapport beoordelen of een hypothecaire lening al dan niet verantwoord is voor de aan te kopen woning/de aangekochte woning. Ook wordt het taxatierapport vaak gebruikt voor aankoop- of verkoopbeslissingen of gewoon om te bepalen wat jouw woning waard is.

Woningtaxatie Almelo | Blik Makelaars

Standaardisatie bij metingen en taxatie conform NWWI

Bij onze woningtaxaties hanteren wij voor metingen van het woningoppervlak, de NEN 2580. De metingen zijn hierdoor volledig transparant. Daarnaast worden de taxaties van Blik Makelaars altijd uitgevoerd volgens de strenge validatie-eisen van de TAXATEURS UNIE en de NWWI. Hierdoor weet je zeker dat jouw woningtaxatie aan alle eisen en wettelijke regels voldoet!

“De taxatie van onze woning was binnen drie dagen geregeld inclusief validatie!”

Wil je ook een woningtaxatie door Blik Makelaars?

Wil je meer weten over de taxatie van je woning, of een afspraak maken met één van onze makelaars? Wij zijn je graag van dienst met de taxatie van je woning. Vul hieronder je gegevens in, bel 074-291 82 22 of stuur ons een bericht via onze Facebookpagina

UW GEGEVENS