Op zoek naar nieuwbouw in Hengelo?

Op zoek naar een nieuwbouwwoning in Hengelo?

Blik Makelaars heeft zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van nieuwbouw in Hengelo. Op deze pagina vind je een overzicht van diverse nieuwbouwprojecten in Hengelo waar wij als verkopende makelaar optreden. Neem contact met ons op als je vragen hebt over een van deze nieuwbouwprojecten. Graag leiden we je rond en visualiseren we jouw droom.

Verkoop Park Veldwijk gestart

10 twee-onder-één-kapwoningen

10 stadswoningen

Park Veldwijk is een bestaande wijk die volop in ontwikkeling is!

Kom wonen in deze gezellige, veilige woonomgeving met volop nieuwbouwwoningen, een prachtig nieuw aangelegd (watertoren)park en volop voorzieningen.

Na de succesvolle start verkoop van de 10 twee-onder-een-kapwoningen en 10 stadswoningen in Park Veldwijk, zijn de eerste koopaktes getekend.
Heb je ook interesse in één van deze woningen, neem dan contact op met ons kantoor (tel: 074-2918222) in Hengelo voor meer informatie.

Kortom; een plek waar je zeker wilt wonen.

lo_t-groothuis

Luxueus wonen op
wandelafstand van de binnenstad

U wilt graag dicht bij de binnenstad wonen (en werken) maar hecht ook veel waarde aan ruimte en groen. Dan is dit een uitgesproken buitenkans. Want in deze moderne stadsvilla’s en eigentijdse appartementen komt al het goede bijeen.

Hoofdstraat, Deurningen –
Wonen op historische locatie

Heeft u altijd al willen wonen in een omgeving met rijke historie maar met het comfort en de allure van nu? Op een markante plek in het prachtige dorp Deurningen komen dorpse gezelligheid en betaalbaar en modern wonen samen.

Wilt u betaalbaar wonen midden in het centrum, omringd door schitterende natuur en bekend om haar groene karakter? Neem dan contact met ons op!

“WE HEBBEN HET MOOISTE PLEKJE GEVONDEN WAT WE KONDEN WENSEN, DANKZIJ BLIK MAKELAARS.”

INTERESSE IN DE NIEUWBOUW PROJECTEN VAN BLIK MAKELAARS IN HENGELO?

Wil je meer weten over één van de nieuwbouw projecten in Hengelo? De nieuwbouwspecialisten van Blik Makelaars vertellen je graag meer over de mogelijkheden in Hengelo. Vul hieronder je gegevens in, bel 074-291 82 22 of stuur ons een bericht via onze Facebookpagina en jouw ontdekkingstocht kan beginnen.